Dansschool Badabounce Nijkerk 

'The right move'   


Dansschool Badabounce Streetdance Nijkerk 
Wij zijn dé professionele, enthousiaste en energieke dansschool waar kinderen, tieners, jongeren en volwassenen uit Nijkerk, Nijkerkerveen en omstreken, van 5 tot 50 jaar oud, van beginners tot gevorderd, groepslessen volgen in freestyle streetdance.   

Danslessen Streetdance, Breakdance, Hiphop en meer
Voel je onder begeleiding van professionele dansdocenten welkom, veilig en op je gemak. Onze lessen zijn allround en uniek vanwege de mix van vele dansstijlen als Streetdance, Breakdance, Hiphop, Dancehall, Housedance en Modern. De choreografieën zijn energiek en een goede workout voor iedereen.   

Bij ons is elke danser even belangrijk
Bij ons staat de danser altijd op de eerste plaats. Of je nu danst voor je plezier of op het hoogste niveau wil presteren in een van onze succesvolle wedstrijdgroepen. Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht en gezelligheid, maar ook plezier, kwaliteit en respect verliezen wij nooit uit het oog. Door ons gevarieerde lesaanbod dans je altijd met je leeftijdsgenoten op de juiste dansstijl en muziek. Lees hier alles over de verschillende lessen! 

Funky openingsdans / Wedding dance
Badabounce is tevens de plek voor bruidsparen die de tradities overboord gooien en hun bruiloftsgasten willen verrassen met een knallende funky openingsdans. Check snel onze Wedding dance pagina.