Dansschool Badabounce 

'The right move'   

Dansschool Badabounce kerstgroet actie

Beste Badabouncer, 

Leuk dat jullie hebben meegedaan en bedankt voor de leuke inzendingen. De actie is inmiddels afgelopen en de winnaars zijn bekend gemaakt.

Wat goed en leuk dat jij de QR code hebt gescand op onze kerstkaart en deze verborgen pagina hebt gevonden op onze website. Je maakt namelijk nu kans om bioscoopkaarten te winnen zodat jij samen met je beste vrienden, vriendinnen, ouders, broers, zussen of wie dan ook naar de movies kan. 

Wat moet je doen? 

Het enige wat je hoeft te doen is het volgende: Maak een zo origineel mogelijk kerstgroet en deel deze op de Badabounce Facebookpagina, je eigen tijdlijn, via Instagram of in de Badabounce app op je mobiel. Gebruik hierbij de hashtag #badabouncekerstgroet. Je mag hierbij alles uit de kast halen! Dus zet je rijmmuts op, maak je gekste, leukste kerstfoto ooit of film je eigen Badabounce kerstreclame. Het maakt ons niet uit als je het maar netjes houdt. 

De leukste, liefste, meest originele of mooiste kerstgroet belonen wij met bioscoopkaarten. De actie loopt tot en met 31 december a.s. en op 3 januari 2017 maken wij de winnaar of winnares bekend. 

Heel veel succes! 

Lieve dansgroet, 

Jarno en Jantina