Dansschool Badabounce 

'The right move'   

Sponsors

 

Ieder jaar organiseert Streetdanceschool Badabounce aan het einde van het dansseizoen een grote eindshow waarin alle dansers van Badabounce kunnen stralen. Dit jubileumjaar zal de eindshow plaatsvinden in de grote zaal van Theater De Flint in Amersfoort op zaterdag 18 juni 2016.

Bij de realisatie van een eindshow komt veel kijken; locatie, decor, licht, geluid, kleding van de dansers etc. Voor deze onderdelen zijn wij op zoek naar sponsoren die ons willen helpen dit te realiseren. Uiteraard kan Badabounce hier verschillende dingen tegenover zetten. Met iedere sponsor maken wij een op maat gemaakt sponsorplan.


Hieronder vindt u een overzicht van sponsoren die hun medewerking voor dit seizoen al hebben toegezegd. 


Internationaal transportbedrijf Van Kommer
Flexibiliteit en het gemak van de klant zijn de kernwoorden de bedrijfsvoering. Een no nonsense aanpak helpt een langdurige relatie aan te gaan. Ook is Van Kommer druk bezig met duurzaamheid doordat de CO2 uitstoot per tonkilometer met 20% is vermindert. Van Kommer doet aan Groupage, Silo en Warehousing. Meer informatie via www.kommer.nl.
 
Meddens en van Ree Installatietechniek b.v.
en overige verwarmingsinstallaties. Sterke punten van het bedrijf bevinden zich op het gebied van dak- & zinkwerkzaamheden, zonnepanelen, cv-ketels en het toepassen van duurzame besparings technieken. Meer informatie via www.installatietechnieknijkerk.nl. 
 
Snijder herstel
Snijder Herstel is een bedrijf gespecialiseerd in autoschadeherstel, stralen, industrieel - en meubelspuitwerk en restauratie en renovatie. Meer informatie. www.snijderherstel.nl.
 
HoogeveenLuigjes Accountants belastingadviseurs
HoogeveenLuigjes is een fiscale en financiele dienstverlener met bewezen kennis van zaken, aantoonbare ervaring en een breed dienstenpakket. Persoonlijk contact en een directe benadering zorgen voor een prettige samenwerking. Meer informatie: www.hoogeveenluigjes.nl                         
 
Bouw- en aannemingsbedrijf Van den Hazel
Van den Hazel te Nijkerk is een flexibel en gerenommeerd bouw- en aannemingsbedrijf met een brede ervaring op het gebied van nieuwbouw, verbouwing, onderhoud en schadeherstel. Het bedrijf werkt voor bedrijven, instanties en particulieren van midden en oost Nederland. Kwaliteit, flexibiliteit en complete dienstverlening zijn de trefwoorden van dit klantvriendelijke bedrijf. Van den Hazel is gevestigd aan de Touwslager 1a te Nijkerk. Meer informatie via www.hazelbouw.nl. 
 
Nijhof Glazenwassers te Nijkerk
Nijhof Glazenwassers is een flexibel en betrouwbare partner voor glazenwassen. Zowel voor particulieren als zakelijk. De glasbewassing wordt handmatig met emmer spons, inzet en wisser verricht. Ook het werken op hoogte is geen enkel probleem en gebeurt op een veilige en arbeidsvriendelijke manier.
 
Bosch en Blok Schildersbedrijf

Bosch en Blok is al jarenlang een erkende naam in Nijkerk als het op schilderen aankomt van uw woning, bedrijfspand, etc. Het is dan ook niet voor niets dat zij een 8,1 scoren op www.schilderadres.nl. Meer informatie:  033 - 2462170.
  
Voituron Handelsonderneming & Technische Groothandel BV
Voituron voorziet de Industrie, Groothandel en de Installatiemarkt van hoogwaardige electrotechnische materialen, gereedschappen, werkkleding, verlichting en services. Tevens zijn zij exclusief importeur van: schakelmateriaal ( met Kema keurmerk ) uit verschillende landen. Tevens beschikt Voituron over een eigen montage-afdeling voor schakelkasten en verdelingen naar de wens van elke klant in Nederland. Voituron is gevestigd in Nijkerk aan de Zeilmaker 6. Meer informatie via www.voituron.com 

 
Villa Doors
Bij Villa Doors bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar deuren, garagedeuren rolluiken en zonwering. Zij leveren uitsluitend producten van gerennomeerde merken als Hörmann, Sunmaster, Somfy en vele anderen. Ook voor het onderhoud aan garagedeuren, rolluiken, zonwering en aandrijvingen kunt u bij hen terecht. Villa Doors is gevestigd in Nijkerk aan de Wittenburg 92. meer informatie via www.villa-doors.nl.
 
Ri-Jo Nijkerk

RI-Jo Poeliersbedrijf Nijkerk is de horeca-groothandel op het gebied van kip-producten in Nijkerk. Poeliersbedrijf RI-Jo Nijkerk is mede door onze zeer scherpe prijzen en een zeer betrouwbare bezorging de partner voor uw kip-producten! Poeliersbedrijf Ri-Jo is gevestigd in Nijkerk aan de Amperestraat 6. Meer informatie via www.poeliersbedrijf-ri-jo.nl/joomla/.  
 
H. Meester Schilderwerk en onderhoud
Met meer dan 15 jaar ervaring Schildersbedrijf H. Meester altijd een hoge kwaliteit schilderwerk. Hierbij staat de tevredenheid van de klant centraal. Het bedrijf richt zich naast schilderwerk ook op onderhoudswerkzaamheden voor zowel de particuliere- als zakelijke markt. H. Meester Schilderwerk en onderhoud is gevestigd aan de Van Dijkhuizenstraat 77 te Nijkerkerveen. Meer informatie via www.hmeester.nl.