Dansschool Badabounce Nijkerk 

'The right move'   

Dansdocenten

Jantina

Jantina

Creative Director & Dansdocente

Over Jantina vulde haar hele jeugd en tienerjaren met ballet waarmee zij een zeer goede basis legde om ook andere dansstijlen te ontdekken. In 2002 volbracht zij een officiële opleiding tot dance-instructor. Na een aantal jaren ervaring in het lesgeven te hebben opgedaan, werden in het voorjaar van 2006 plannen gesmeed voor een eigen dansschool. Het resultaat hiervan is dat op 1 september 2006 Badabounce Streetdance Nijkerk officieel van start is gegaan. Jantina heeft zich bewezen als een veelzijdige choreografe van die alles uit haar dansers weet te halen zonder de persoonlijke aandacht en het sociale contact uit het oog te verliezen. Door het volgen van lessen bij diverse internationale choreografen heeft zij zich allround gespecialiseerd in meerdere dansstijlen zoals Streetdance, hiphop, dancehall, Burlesque en Modern. Deze stijlen verwerkt ze graag in al haar choreografieën wat ervoor zorgt dat je als danser bij Badabounce met een grote variatie aan bewegingen en muziek te maken krijgt!

Jarno

Jarno

Choreograaf & Dansdocent Badaboyzzz

Over Jarno is al vanaf de start van Badabounce achter de schermen zeer actief. Vaste bezoekers van onze eindshows weten dat hij al jaren acte de presence geeft tijdens de jaarlijkse eindshows van Badabounce waar hij al dansend in de personages kroop van onder andere MC Hammer, Michael Jackson en Captain Jack. Onder de hoede van Jantina en met een flinke dosis doorzettingsvermogen leerde Jarno de fijne kneepjes van het dansen en lesgeven. Hij volgde daarnaast intensief Urban en Hip Hop lessen bij een gerenommeerde dansschool in Utrecht. Inmiddels is hij ook al voor het zesde jaar coach van de imiddels vier Badaboyzzz-groepen. Waar de jongens behalve coördinatie, uithoudingsvermogen en kracht diverse dansstijlen wordt aangeleerd. Tijdens deze lessen zijn er geen ‘girls allowed’ in de studio. Stoer en een hoge entertainmentwaarde zijn kenmerkend voor de choreografieën van Jarno. Zijn oudste boysgroep (14 jaar en ouder) won in 2017 Een golden ticket voor een landelijke finale met de 25 beste danscrews van NL. Check dit optreden verder op deze pagina!

Bonita

Bonita

Choreografe & Dansdocente

Over Bonita, is al jarenlang een vaste waarde in de selectie van dansschool Badabounce en staat ook wel bekend als het danszusje van Jantina. Bonita geeft les aan een aantal Swingkids- en Dancekidsgroepen en weet als geen ander de typische Badabounce dansstijl over te brengen op haar dansers. Zij is allround en maakt regelmatig vrouwelijke choreografieën met Zuid-Amerikaanse en Afrikaanse invloeden. Dat maakt haar dansen net even anders, vrolijk en energiek. Iets waar onze jongere Badabouncers erg van houden.